Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем - колата придърпва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lalagirl Покажи съобщение
    Моля помогнете! От 2-3 дни колата ми придърпва, случва се да изгасне и като дам малко повече газ се чува някакъв странен звук , все едно пукаш торбичка, пълна с въздух. Да не говорим, че като подавам повече газ не иска да набира скорост, движи се все едно ще спре всеки момент, а после изведнуж като се отприщи и хуква. Водих я на сервиз, смениха ми 1ва бобина, но пак прави този проблем. Колата е 146 1.4 16V TS с газов инжекцион. Не знам на какъв майстор да я заведа, какво може да и има?

---------- Post added at 08:27 ---------- Previous post was at 08:21 ----------

Мислих, че е от газовото но докато е на газ гори и бензин, въпреки че само пали на бензин преди 2 дни налях 5литра и вече свети лампичката че няма, а колата я карам само на газ...
    ламбда сонда. Минах по този път със същите болки. Ориентир ... част 140 лв, 5 лв смяна и 25 лв диагностика. Почва се с диагностиката
    Alfa 145 1.4 TS 1998 г. с ГИ - 250хил

Comment

Особено!

Аз не съм на газ ,но ми прави проблема с придърпването и то само на 1-ва при не загряла кола!Когато тръгна на ниски обороти и няма проблем ,но след като натисна педала за да истегля и ми умалява !Не се чува пукане и други особености просто в един момент решева,че и се върви и тръгва!
      Дали може да ми помогнете!

Comment

Working...
      X